5x de beste oefeningen voor strakke billen – NINN Sports

GRATIS verzenden in NL en BE vanaf 25,- euro!

5x de beste oefeningen voor strakke billen


De 5 beste oefeningen voor je booty met de NINN sports bootyband

We willen allemaal die BEFAAMDE mooie ronde billen.. Je spijkerbroek zit nou eenmaal een stuk mooier met mooie ronde billen, right? Maar wat zijn nou de meest effectieve oefeningen die je kunt doen voor die droombillen?
Ik ga jullie vandaag meenemen in de oefeningen die ik het liefste doe èn die zich het beste richten op jouw bilspieren! 🍑
Wat heb je nodig?
- Je mooiste sportoutfitje om je goed te voelen!
- Een yogamatje
- De lekkerste gym muziek, TIP: Breathe - Ronnie Spiteri
- NINN sports bootybands
# 1 Donkey Kick
Bekende oefening, simpel uit te voeren en GROOTS effect! Neem de houding aan zoals op het filmpje en hou je handen recht onder je schouders. Je knieën houd je recht onder je heupen. Let erop dat je rug recht blijft. Lift je been omhoog en hou in de gaten dat je een hoek van 90 graden houdt. Herhaal 3x 15 keer.
TIP! Denk aan je bilspier tijdens ELKE bilspier-oefening. Onderzoek heeft uitgewezen dat trainen meer effect heeft wanneer je aan de te trainen spier denkt!
# 2 Glute bridge
Deze oefening vergt wat oefening! Ga op je rug liggen met je voeten op de grond. Lift je heupen omhoog en knijp je billen bijelkaar. Spreid je benen en sluit ze weer. Zak weer naar beneden, HERHAAL 3x15 OF zo lang je vol kunt houden!
TIP! Om af te wisselen kun je op het hoogste punt 10 seconde vasthouden en je billen zo hard mogelijk bij elkaar knijpen.
# 3 Crossovers
Ga op de grond zitten met je handen onder je schouders en je knieën onder je heupen. Strek je been recht naar achter en maak een roterende beweging van de ene naar de andere kant. Deze oefening werkt goed voor de BOVENKANT van je billen!
# 4 30 seconds walking side squat
Neem een squat houding aan door door je benen te zakken. Houd je benen in een hoek van 90 graden en stap uit. Wissel af van links naar rechts. Doe dit 3x 30 seconden met tussenpozen van 10 seconde.
# 5 Straight leg raises
Ga op de grond zitten met je handen onder je schouders en je knieën onder je heupen. Strek je been recht naar achter en maak een op en neergaande beweging. Wissel van been en doe beide benen 3x 15 keer.
Dit zijn de 5 meest effectieve oefeningen met een bootyband en deze oefeningen kun je overal en altijd doen! Weet jij nog een oefening die we echt niet mogen missen? Please Share!

Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd