Een simpel 'trucje' om je booty extra te laten groeien?! – NINN Sports

GRATIS verzenden in NL en BE vanaf 25,- euro!

Een simpel 'trucje' om je booty extra te laten groeien?!


Een simpel 'trucje' om je booty extra te laten groeien?!🍑
.
.
Voor een goeie booty moet je consequent en effectief trainen. Daar heb je aardig wat geduld voor nodig en de juiste oefeningen! Maar met dít 'trucje' kun je dit iets versnellen.
.
.
De mind- Muscle connection! 🔥🔥🔥
.
.
Door te denken aan de spier die je traint, train je deze vele malen effectiever! Klinkt easy, is het ook! Maar we vergeten dit te vaak omdat we ons laten afleiden. Bijvoorbeeld door tijdens het trainen niet voldoende gefocust te zijn en aan andere dingen te denken.
.
De Mind- Muscle connection is wetenschappelijk bewezen en zorgt dus voor meer SPIERGROEI 😍. Hierbij focus je tijdens het trainen dus specifiek op de spier(en) die je wil trainen. Wil je je booty trainen? Denk dan bij elke beweging GOED aan je bilspier. Dit is heel belangrijk om een goede spiercontractie te maken. Sterker nog, als je goed aan de te trainen spier denkt, voel je 'm dus VEEL beter aanspannen en dus harder werken!
.
Om dit zo goed mogelijk te oefenen, kan je wederom met je bootybands aan de slag! Doe een simpele oefening als de donkey kick en denk hierbij alleen aan de bilspier. Laat je niet afleiden maar blijf aan je spier denken. Wissel langzamere en snellere bewegingen met elkaar af zodat je je spier goed leert aanspreken en blijf je goed focussen. Je zal snel het verschil voelen tijdens je training.
.
Als je dit goed volhoudt, zal je zien dat dit een veel effectievere manier van trainen is!
.
Succes girls! 💜
Mind Muscle Connection

Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd