De 5 voordelen van water met citroensap – NINN Sports

GRATIS verzenden in NL en BE vanaf 25,- euro!

De 5 voordelen van water met citroensap


WATER MET CITROENSAP: 5x DE VOORDELEN!πŸ‹πŸ‹
Zoals ik laatst vertelde ben ik weer begonnen met Intermittent Fasting, waarbij je een dagdeel eet en een dagdeel vast. Daarnaast begin ik mijn dag ook altijd met een glas (lauw)warm water met citroensap.
Β 
Dat is aan het begin even wennen! ☺️ Maar dit zijn de GROTE voordelen:
  • In citroensap zit vitamine c en kalium. Vitamine c versterkt je immuunsysteem en dat kunnen we nu extra goed gebruiken! Kalium bevordert ook de werking van je hersenen en is goed voor je zenuwsysteem. Daarnaast helpt het je om je bloeddruk op peil te houden. Dat klinkt allemaal als een WIN-WIN situatie πŸ™
  • Citroen is ook enorm goed voor je huid en helpt tegen puistjes en lijntjes. Het wordt vaak toegevoegd aan reinigers voor je gezicht en het laat je huid er gezond uitzien doordat afvalstoffen sneller uit je lichaam verdwijnen. Daardoor gaat je huid er automatisch schoner uitzien en voel jij je lekkerder in je vel!
  • Citroen schijnt een gunstige werking op je maag te hebben. Vooral als we ouder worden, daalt de hoeveelheid maagzuur. Citroenzuur versterkt het maagzuur, waardoor je je eten sneller verteert.
  • Last but not least; citroen schijnt een enorm goede werking te hebben op je gewicht! 😍 Het zorgt ervoor dat je sneller gewicht verliest door een snellere verbranding en is daarom uiteraard ook een veeeel betere keuze dan frisdrank!!


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd