Service en Retourneren – NINN Sports

GRATIS verzenden in NL en BE vanaf 25,- euro!

Service en Retourneren


Retourneren

Ons retourbeleid is 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds je aankoop kunnen wij helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het product hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van retournering. Bederfelijke goederen als eten, bloemen, kranten, of magazines kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen intieme of sanitaire goederen, gevaarlijke materialen als ontvlambare vloeistoffen of gassen.

Extra niet retourneer bare items:

Cadeaubonnen
Downloadbare software producten
Sommige items voor gezondheid en persoonlijke verzorging

Om je retour te te voltooien, hebben wij een ontvangst of aankoopbewijs nodig.

Stuur je aankoop niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin alleen gedeeltelijke terugbetalingen worden gedaan. (indien van toepassing) boeken met duidelijke gebruikerssporen CD, DVD, VHS tape, software, video games, cassette tape, of vinyl die zijn geopend. Elk item dat niet in oorspronkelijke staat verkeerd of beschadigd en incompleet is wat niet aan ons te wijten is. Elk product dat na 30 dagen na levering wordt geretourneerd.

Terugbetaling (indien van toepassing)
Zodra je retour is ontvangen en geinspecteerd, stueren we je een e-mail om je te laten weten dat wij het artikel hebben ontvangen. We zullen je op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling

Als je product is goedgekeurd, wordt de teruggave verwerkt en binnen een bepaald aantal dagen automatisch gecrediteerd op je bankrekening.

Telaat of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw.

Neem vervolgens contact op met je bank, het kan enige tijd duren voordat terugbetalingen bijgeschreven staan.

Als je dit allemaal gedaan hebt en je hebt nog steeds geen terugbetaling ontvangen, neem dan contact op met evalotte@ninnsports.com

Uitverkoopartikelen (indien van toepassing)
Alleen regelmatig geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen uitverkoopartikelen niet worden terugbetaald.

Ruilen (indien van toepassing)
We vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Als je het voor hetzelfde artikel wilt inruilen, stuur ons dan een e-mail op evalotte@ninnsports.com.

Geschenken
Als het artikel als cadeau is gemarkeerd bij aankoop en rechtstreeks naar jou is verzonden, ontvangt je een geschenk voor de waarde van je retour. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, ontvangt je een cadeaubon.

Als het artikel niet als cadeau was gemarkeerd toen het werd gekocht, of als de schenker de bestelling naar zichzelf had verzonden om later aan je te geven, sturen we een teruggave naar de schenker en zal hij je informeren over je retour.

Shipping
Om je product te retourneren, stuur je ons een email op evalotte@ninnsports.com

Je bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van je eigen verzendkosten en voor het retourneren van je artikel. Verzendingskosten worden niet terugbetaald. Als je een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending van je terugbetaling afgetrokken.

Afhankelijk van waar je woont, kan het verschillen wanneer je het geruilde product zal ontvangen.

Als je een artikel verzendt dat hoger is dan 75 euro, kunt je overwegen om een ​​traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering te kopen. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.